tisdag 23 december 2008

Uppesittarkväll

Golven i köket och hallen är fortfarande otagna. Våra barn ville inte sova i går kväll och tillslut var jag så slut att jag bara satte mig i soffan och kollade på Jeff Dunham istället. Då fick jag iaf skratta lite i allt elände.

På förmiddan idag så åkte jag och barna till Långsele och handla. Fick lov att handla i omgångar för vagnen räckte inte till. Först in en gång och fyllde vagnen till brädden och så ut med det i bilen. Fick hjälp av en av dagisfröknarna, jätte snällt tycker jag. Sedan in på affärn igen och handla vagnen full igen. Träffade två dagisfröknar till där inne. Nu betyder juh inte det här att jag har handlat så hemskt mycket. När jag säger att vagnen är full så innefattar även det en Molly i "stolen" och en Lucas i vagnen. Det går tyvärr inte att låta honom gå bredvid vagnen för då har inte Otto och Carina någon ICA affär längre, så då är det till att stoppa ner lilla gubben i vagnen där han gör minst skada. Därav två handlingar på en dag. Men nu är det iaf bortgjort och det känns skönt. Skulle ha köpt nya tandborstar idag men det glömde jag alldeles bort. Tyvärr. För i kväll när Lucas borsta tänderna så kom han på att toaletten var ett jätte bra ställe att stoppa ner tandborsten på. Det var till att fiska upp borsten och kasta den i soporna istället. Så nu är Lucas utan tandborste. När jag frågar honom hur han ska borsta tänderna som nu när han förstört sin borste säger han bara lite lätt att han ska använda min. Ja så enkelt var det. Trollunge.

P och K kom hit i eftermiddag och lämna av julklappar till barna. Det var så kul att träffa dom igen. Det är alldeles för sällan som vi ses. Tror knappt jag träffat K sedan förra julen. Livet bara rullar på.

Nu vakna gubben till och vill sätta sig här vid datorn så det är väl bäst att jag fortsätter med alla bestyr. Här i huset är det Julmusen som gör jul så jag får väl ta och hjälpa han/hon. Det var för övrigt enda sättet att få Lucas att somna i kväll. Jag tala om för honom att Julmusen fixar granen och pyntar medan vi sover så om vi inte sover nu så blir det ingen jul. God natt sa Lucas och somna på tre röda. Molly somna helt ovaggad i kväll. Hon sov inget idag så hon var jätte trött.

God Jul på Er kära läsare (om det finns några)

Inga kommentarer: