fredag 1 maj 2009

1 Maj

Jodå, letar man bara tillräckligt så hittar man det man söker. Tror du inte på rackarns att klädnyporna var i ett av skåpen på bron så jag kunde hänga ut tvätten.

När det gäller slipningen så stog jag där ett tag till trots att det inte gick så bra. Sen gick jag faktiskt ut på vebacken och gjorde klart några stockar. Väldigt skönt att få stå där.

Hämtade barna på Dagis, åt mellis och sedan började jag med middagen. När vi ätit den så åkte hela familjen upp till Rådom och klass 5:s Majbrasa. Hade inte hunnit vara där länge förren Tobias dök upp till Lucas stora lycka. Den lyckan blev inte mindre när helt plötsligt Faster Vikkan, Farmor och Farfar kom dit. Det fanns försäljning av begagnade böcker där så jag hittade fyra stycken som jag inhandla illa kvickt. Jag och Lucas hann fiska i fiskdammen och han blev nöjd över sin godispåse. Var där uppe drygt en timme men då fick det vara bra, åkte hemöver innan dom ens tänt brasan. Väl hemma igen så var vi ute och lekte en stund. Tobias följde med oss hem så han, Kricken och Lucas sparkade boll. Tyvärr kom Lucas på att det var en jätte smart idé att klättra ner i stordiket som är fullt med vatten så då var det slut på utevistelsen. Skorna har nästan torkat över natten men jag måste nog ställa mig med hårtorken för att få dom helt torra.

Barna fick vara uppe en liten stund längre än vanligt och vid åtta så var jag upp med Molly. Kricken följde med Tobias på fest i Graninge så jag vet aldrig när han kom hem i natt. När jag fått Lucas i säng så satte jag mig vid datorn och kollade repriser.

Natten har varit jäkligt trång. Molly har jätte besvärligt med magen och hosta så hon har bara velat ligga bredvid mig. Sover så förbaskat dåligt när jag har henne bredvid mig i sängen. Hon snurrar runt som en propeller och kan omöjligt ligga stilla. Lucas har alltid legat stilla. Så i det fallet brås Molly på sin far och Lucas på mig.

Hade tänkt åka upp till Svärfars idag på dagen iom att Vikkan är hemma men så igår kväll ringde Lucas Gudfar och fundera på om vi är hemma idag. Självklart är vi hemma om han tänker komma och hälsa på. Det är alldeles för sällan vi träffs. Vi saknar vår Peter. Ska bli kul att få se deras nya lilla son också för honom har vi inte sett ännu. Synd bara att vi inte visste att dom skulle komma hem så har man juh vare och skaffat en liten present till Charlie. Men vi får ta det en annan gång. Åter till Svärfars så ska jag ringa dom och kolla om vi får komma upp i kväll och duscha. Det är juh fasen det här när man inte kan göra sånt hemma.

Nu ska här plockas fram frukost och sedan är det bara att klä på sig och gå ut och göra någon nytta.

Inga kommentarer: