tisdag 3 mars 2009

Dagen snart slut

Jovars, jag hann med en hel del idag. Kors i taket.

Efter renbäddning av alla sängar, tvätthängning och mellis så gick vi ut. Var ner med soporna och hämta upp posten. Yes, grejen till diskmaskin har kommit så den hämtar vi ut i morgon. Städade av bron och sen så lekte vi i jätte snöhögen. Strax före tre gick vi in och jag började med middan.
Molly föråt sig på fisk, potatismos och spenatstuvning en gång så hon var inte intresserad av middan idag. Fick i henne lite iaf.

Gumman började och duscha, Lucas kom in efter en stund så jag frågade honom om han ville duscha med lillasyster eller med mig sedan hon lagt sig. Han bestämde att både han och jag skulle göra Molly sällskap. Så blev det. När Lillagumman fått sin kvällsvälling och lagt sig så tonade jag håret medan Lucas kvällsfika. När det var klart gick jag upp med Knöbben och lade honom. Han somna ganska fort. Missade bara 10minuter på Mästarnas Mästare. Men det gjorde inte så mycke.
Resten av kvällen har jag suttit framför tv:n och bara slappat. Skönt som fasen.

Funderar över vad Psykologen har kommit fram till, men det får vi juh veta i morgon.

Vill egentligen inte ha barna på Dagis den här veckan. Det cirkulerar fortfarande magsjuka där och det skulle juh vara bara så jäkla typiskt att dom blir sjuk lagom till helgen och smittar ner en annan så det inte blir någon skoterkörning. Jag vet att jag är pessimistisk men jag kan inte rå för det. Inte efter den här vintern.

Nu ska jag göra välling till Molly och sedan ska jag ställa mig och diska upp middagsdisken. Det blev inte gjort tidigare iom att jag tona håret.

Inga kommentarer: