onsdag 26 november 2008

Trött, Tröttare, Jätte Pigg Son

Sitter här med en son som inte vill sova. Han har precis tittat i en leksakskatalog och talat om precis vad han vill ha. En radiostyrd brandbil och en radiostyrd traktorgrävare. Priset var inte så farligt. 299 och 249 kronor. Får väl tala om för Mor och Farföräldrar vad barnbarnet vill ha.

Han är för söt, nu sitter han och knackar på bilderna och säger att dom ska komma ut men att han nog knackar fel för dom kommer inte ut så nu vill han att jag ska knacka. Ja se barna. Vi har legat uppe i sängen hans i över en timme och han bara vägrar att sova.
Det hela kan bero på att han somna i bilen på vägen hem och sov medan jag hämta Molly på Dagis och medan jag bar in alla varor här hemma.

Lucas och jag har varit på Öron idag och fått beskedet att Lucas skall operera bort halsmandlar och polyper. Så snart får vi en kallelse till Sundsvalls Sjukhus där det skall ske. Det blir till att bo på patienthotellet någon natt för att ha nära till sjukhuset om något skulle inträffa. Jaha, nu får man ampes i det också.

Vi var på stan och gjorde av med lite pengar. I går när jag hämta barna på Dagis så var Lucas jätte lessen. Barna som hade hjälm fick vara i pulkabacken och åka men Lucas den stackarn var utan för den har Molly. Så idag införskaffade vi en ny fin grå lekhjälm till honom. Gissa om han blev glad. Sedan fick jag tag på en öronlappsmössa till honom på rea. 150 kronor gick den på mot för 300 annars. Han hade en likadan när han var lite mindre så jag vet att dom är jätte bra. När det är kallt finns det inget som slår en "lapphjälm" och det var en sån vi köpte. Jag fick tag på nya fingervantar i fleece, så sköna. Dom jag hade åkte i soporna illa kvickt när jag kom hem, dom var helt slut. Ja just det ja. Mamma mötte upp oss på Sjukhusparkeringen så hon var med idag. Det kändes bra att ha henne med.

Pratade med Lillebror i kväll. Han har jätte ont. Men som det hördes så hade operationen gått bara bra. Han var orolig över hemresan i morgon. Hoppas att det går bra. Ska ringa honom i morgon förmiddag och prata lite mer med honom och höra hur han mår.

I morgon är det tänkt att vi skall baka lussebullar. Köpte saffran och jäst idag så vi har iaf det hemma.

Jag trodde i min enfald att jag skulle få ha en tv kväll i afton men se det sket sig juh något kopiöst. Man ska aldrig och jag säger ALDRIG bestämma sig för att göra något en kväll när man har barn. Det blir aldrig som man tänkt sig. Trött är jag också. Det tar på en lathund att vara på stan med Lucas kan jag tala om. Han har "lite" energi kan jag lova. Sen har han den där berömda Treårsdövheten folk talar om. Nu vet jag vad den innebär.

Nu sitter min kära son och lägger pussel och klockan är halv tio.

Hör att det börjar låta som vällingdags för en viss liten fröken. Undrar när hon ska sluta med den? Det gör juh inget att hon vill ha den iofs, det tar juh inte lång tid att göra och ge henne den.

1 kommentar:

Anneli sa...

Får verkligen hoppas att allt gått bra med operationen för Marcus! menont lär han ju säkert få ha ett tag....