måndag 20 april 2009

Trött...

är jag som fasen. Hade tänkt skriva ett långt inlägg men nu är det strax sängen som gäller. Har varit svintrött i över en vecka och tålamodet tröt i kväll när barna inte var på sitt bästa humör när det var läggdags.

Lucas har varit på BVC idag för 3-års kontroll. Lite sent då iom att han fyller fyra till sommaren. Det gick iaf bra och han var jätte duktig. När det var gjort så blåste vi på Sko-Time och köpte gympaskor till honom. Han fick välja själv och valde dom billigaste. Bra pojke. Iofs så var alla skor nersatta i pris så det var inte så stor skillnad.

I morse var snickarna hit och flytspackla badrummet. Dom kommer i morgon igen och spacklar det sista. Skönt. Trodde att vi skulle få brev från försäkringsbolaget idag men inte det inte. Är nyfiken på att se hur lite/mycke vi får för vårt skadade kök. Vill som börja fixa till det nu.

Nu ska Balder gå ut så då är det lika bra att jag kliver upp och släpper ut honom och sedan ger Molly hennes välling. Ska jobba i morgon så det blir till att kliva upp tidigt. Det är en i köket som är sjuk.

1 kommentar:

Anneli sa...

Hur kan du ö h t fundera över varför du är trött??? Med tanke på allt som hänt hos er på sista tiden.

Bilen ja, ska nog sätta in en bild - när jag tvättat den - är ju som sagt svart , ruskigt opraktiskt när man kör grusväg. Är f ö en Ford - igen!